18. 8. 2017

Keisy, jezevčička - srpen 2017

      NAŠLA DOMOV 3. 9. 2017.
 
     Keisy, stejně jako Zuzanka - kříženka amerického pitbulteriéra, přijela ze severní Moravy 10. 8. 2017.

      Keisynka je milá fenečka jezevčíka s delšími hnědými "vlásky", velmi přítulná, kontaktní.
Narodila se 27. 4. 2012 a je tedy v nejlepších letech. Má jemnou mordu, hezký výraz, jemné chloupky a stále pusinkovací náladu. Zatím se projevuje příznivě i k pejskům, ačkoliv má tendenci si svého člověka hlídat, trošku povrčovat na ostatní pejsky a chovat se poněkud dominantně. Keisynka nemá moc ráda malé děti, nepřeje si, aby jí obtěžovaly.

      Fenečku je potřeba trošku vykrmit (16. 8. měla už 7,7 kg!), ale vypadá to, že je jinak zdravotně v pořádku až na starý úraz zadní pacičky, kterou má sešroubovanou. V chůzi ale ani nekulhá a nevadí jí to ani při skákání.

      Tato fenečka (i její kamarádka Zuzanka, která je v jiném depozitu v Brně) může jít do přímo adopce bez dalších problémů a čekacích lhůt, protože je přímo od majitele, který se jí musel z osobních důvodů vzdát.

      Obě fenečka mají čerstvé očkování i očkovací průkaz (jen je nutné přeočkování začátkem září) a jsou přívětivé i k cizím lidem. V případě zájmu kontaktujte azyl mailem na adresu tyrana.zvirata@gmail.com nebo telefonem na čísle 731712275.










Žádné komentáře: