18. 8. 2017

Štěňátka, kříženci jezevčíků - červenec 2017

     ŠTĚŇÁTKA NAŠLA DOMOV - pískové štěňátko v srpnu 2017, šedé štěňátko v říjmu 2017.
    
     Jsou narozená (asi) 29. 5. 2017, do azylu byla předána 1. 7. 2017. Maminka je jezevčík, tatínek kříženec jezevčíka a pravděpodobně kolie nebo šeltie. Oba jsou malého vzrůstu, takže i štěňata budou pravděpodobně v dospělosti malá.

     Povahou jsou rodiče hodní, přítulní i k dětem, nechají se hladit a důvěřují lidem. Rodiče ale i dobře hlídají. Štěňátka jsou čiperná a na první pohled zdravotně v pořádku. Rodiče jsou naočkovaní a odčervení a nemají zdravotní problémy. U štěňat se veterinární ošetření řeší, 10. 8. 2017 jsou již dvakrát naočkovaná a 13. 8. podruhé odčervená .

     Na obrázcích jsou štěňátka (ze tří do dočasky přijela jen dvě, první a druhé zleva), dále maminka (černá) a pravděpodobný tatínek (světlý). Jsou hravá, veselá, socializovaná na psy i na lidi. Jsou nebojácná.

     Oranžové štěňátko má kratší nožičky a je zavalité. Povahově je dravější, dominantnější, rádo si vyštěkává.

     Šedé štěňátko je nohatější, hubenější a klidnější.

     Štěňátka jsou zatím kousek od Brna směrem na Rosice. Oba jsou to jen pejsci, není tam žádná fenečka. Pokud máte zájem, napište na mail tyrana.zvirata@gmail.com něco o sobě nebo zavolejte na 731712275. To znamená, jak byste chtěli pejska chovat (zahrádka, dům, byt atd.), zda máte děti, kolik je Vám cca let atd. Prostě podmínky, ve kterých by u Vás pejsek byl.

Maminka - kříženec jezevčíka                                 Tatínek - kříženec jezevčíka a kolie nebo šeltie





 

Žádné komentáře: