31. 8. 2017

Asta, miniovčák - srpen 2017

      NAŠLA DOMOV 10. 9. 2017 NA AKCI SEN ZVÍŘAT V PRAZE.

     Astička je malá lištička o 9,4 kilogramech. Vypadá jako kříženec jezevčíka a německého ovčáka. Jak zbarvením, tak většinou tvaru těla a také pohyby připomíná ovčáka, má ale jemnou mordu a uši jí stojí více do stran. Jen při soustředění se ouška postaví těsně vedle sebe.

      Fenečka žila na zahradě s další fenkou (černou Ritou). Po smrti majitele ji manželka dala do dočasky k hledání nového domova. Fenka je odčervená, čerstvě také očkovaná a čeká ji ještě přeočkování.

      Má milou povahu k člověku, je submisivní a pusinkovací, ale na pejsky si umí ze žárlivosti pěkně zavrčet i chňapnout. Ale neublíží. Vzhledem k mladému věku dvou let si ráda hraje se štěnětem, přetahuje se a hodně skáče a běhá z mladistvého temperamentu. Je to tedy fenka pro někoho aktivního. V současnosti má fenka lehkou nadváhu, takže intenzivní pohyb by jí udělal dobře a navíc ho má ráda.

      Astička je přímo k adopci, není zde žádná čekací doba, protože majitelka ji předala k osvojení. Fenka je pod záštitou Jesenických tlapek z.s. v dočasné péči v Omicích na telefonu 731712275 Neváhejte, je to opravdu téměř bezchybný psík.











Žádné komentáře: