8. 9. 2013

Sára - září 2013

Sárinka zemřela 3. 4. 2018 v novém domově.

FENEČKA BYLA 9. ŘÍJNA 2013 ADOPTOVÁNA.
A má svůj webík: http://www.sara.own.cz/

      Malá a hodná mladá temperamentní fenka voříška s hrubší srstí a jemnou mordou. Je očkovaná, odčervená, odblešená. Váží cca 7 kg a nedosahuje ani střední velikosti.
      Pochází z útulku, snáší se s jinými psy i fenkami, ale má tendence se prosazovat a umí se ozvat, když se jí něco nelíbí. Je tedy potřeba ji občas trošku usměrnit, ale vzhledem ke svojí submisivitě vůči lidem okamžitě poslechne a nežádoucí činnosti okamžitě zanechá s tím, že si často i lehne na záda. K lidem je přátelská, spíše submisivní a trošku bázlivá, je mazlivá, ráda na člověka trošku skáče, aby si vydobyla pozornost. Venku nemá dobré přivolání, je lepší ji vodit na vodítku, do kterého se však trošku zamotává - není to však nic, co by vadilo ovladatelnosti na vodítku, protože nemá mnoho síly a navíc při rozmotávání trpělivě stojí. Na vodítku téměr netahá. Je moc ráda venku.

     Je vhodná do bytu i do domu, má nyní již 100 % hygienické návyky, zatím nic nezničila, jen trošku rozkousala jednu dečku.

     Momentální umístění pejska je u Brna. Adopce je možná proti podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku Občanskému sdružení Beky, informace na mailu: tyrana.zvirata@gmail.com.


 Hádej, kdo si víc zamotá pacičky!
***

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj take bojují o ochranu psu koni atd. Sara je moc hezká a je mi ji líto