11. 8. 2013

Richard - červenec 2013


     Špic nebo jeho kříženec černé barvy. Milý, hodný, mazlivý mladší pejsek, věk kolem 4 let. Je vhodný spíše k ženám, muže zvláště se světlou hlavou nemá rád a chová se k nim nepřátelsky. Také má problematický vztah k cyklistům. Je potřeba jej kontrolovat v přítomnosti cizích lidí, než si na ně zvykne. Velmi dobře hlídá.

      Je vhodný k dalším psům, nevšímá si jich, ani nevyžaduje jejich společnost při hře. S cizími pejsky se rád seznámí, ale to neznamená, že by si s nimi pak chtěl hrát. Pokud je pejsek nepřátelský, raději uteče, nechce se prát. Kočky honí a má vyvinutý lovecký pud. Rád běhá za balónkem.

     Když se bojí, ukazuje zoubky. Pokud nemá potřebu se bát, je velmi jemný a něžný, přátelský, pusinkuje a dává pacičku. Je celkem dobře ovladatelný, na zavolání zpravidla ochotně přiběhne. Je temperamentní. Může být u domku, kde se sám zabaví na zahradě, ale i v bytě, protože má dobré hygienické návyky.

     Adopce je možná na základě předběžné kontroly, podpisu adopční smlouvy a úhrady adopčního poplatku.

     Ríša je nabízen i v pořadu Chcete mě? dne 8. 9. 2013 - ve 20:43 http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1095970013-chcete-me/213563221300026/

Po odvysílání relace Chcete mě? našel Ríša nový domov!


Letáček s kontakty ke stažení:
 ***

Žádné komentáře: