8. 10. 2012

Představení nového webu

 
     "Beky - pes na stopě" je název nového webu, který z větší části převezme informace z těchto stránek a rozšíří je o další. Bude zaměřen na propagaci zvířat z útulků, zvířat nechtěných, opuštěných či týraných. Beky by ráda všem nevěřícím páníčkům ukázala, jak šťastni jsou v nových domovech její kamarádi z útulků, nalezenečci, dříve týraní pejskové a kočičky. Jaké příběhy je provázejí, kde se vzali, odkud přišli, kde právě teď jsou. Kolik lásky a energie může dávat zvířátko s nešťastnou minulostí.

     Na webu budou rovněž informace z legislativního dění, odkazy na různé útulky, depozita či azyly, budou tam vzory dokumentů ke stažení, zajímavé články. Časem je v plánu zařadit i databáze zvířat, věcí pro zvířata na půjčení, bazar, seznamy ztracených zvířátek.

     Beky chce informovat veřejnost, ale také spojovat lidi stejného zájmu o zvířata - dočaskáře, ochránce, inzerenty, aby se o sobě vzájemně lépe dozvěděli a mohli si pomáhat.

    Web je zatím ve výstavbě, po dokončení bude umístěn na adrese www.pesnastope.cz. Již niní však můžete používat mailovou adresu: beky@pesnastope.cz.


Letáček webu - ke stažení ZDE

 ***

Žádné komentáře: